kiss-logo
Now playingIT'S RAINING MEN GERI HALLIWELL
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Lana Del Rey – ''Αυτός ο λογαριασμός κλείνει''

Την απόφασή της να απενεργοποιήσει τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρούσε στο Instagram έκανε πράξη η τραγουδίστρια του ''Summertime Sadness''...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Την απόφασή της να απενεργοποιήσει τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρούσε στο Instagram έκανε πράξη η τραγουδίστρια του ''Summertime Sadness'', ανακοινώνοντας ξαφνικά το δυσάρεστο για τους followers της νέο.

Συγκεκριμένα η Lana Del Rey εξήγησε ότι κλείνει το λογαριασμό Honeymoon (όπως ο τίτλος του τέταρτου κατά σειρά στούντιο άλμπουμ που κυκλοφόρησε το 2015), καθώς όπως είπε, δεν είναι πια απαραίτητος για την προώθηση των συναυλιών της ή του νέου άλμπουμ του πατέρα της, Rob Grant.

"Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα'', έγραψε, συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια από τις αγαπημένες φωτογραφίες, στην οποία εμφανίζεται με μια πεταλούδα στη μύτη της.

''Τώρα που ο δίσκος του Rob κυκλοφόρησε και γνωρίζετε τα πάντα για την περιοδεία μου, αυτός ο λογαριασμός κλείνει. Καλή τύχη, σας αγαπώ."

Η ηλικίας 37 ετών Elizabeth Grant είχε αποχωρήσει από το Instagram ξανά το 2021. Οι πιο φανατικοί από τους οπαδούς της είχαν αναγκαστεί τότε να ζητήσουν πρόσβαση στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram με τίτλο Ηoneymoon, όπου η διάσημη ερμηνεύτρια αναρτούσε φωτογραφίες από τις προσωπικές της στιγμές και συχνά έκανε ζωντανές μεταδόσεις.

 

 

 

 

Φωτογραφίες: themusic.com.au

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker