kiss-logo
Now playingSHINE KWAN
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

The Weeknd – ''Αυτό το κεφάλαιο πρέπει να κλείσει''

Ο Weeknd αλλάζει όνομα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού ορκίστηκε να ''σκοτώσει'' το alter-ego του...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο The Weeknd πραγματοποίησε την απόφασή του και άλλαξε ήδη το όνομά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ τώρα πια χρησιμοποιεί το αληθινό του όνομα, Abel Tesfaye, αντί για The Weeknd.

Ο Καναδός μουσικός έθεσε για πρώτη φορά το δίλημμα στους θαυμαστές και τους οπαδούς του μέσω του Twitter τον περασμένο μήνα, όταν μοιράστηκε μια ενημέρωση που έγραφε: ''Ο Abel επίσημα γνωστός ως The Weeknd;''. Το αποτέλεσμα ήταν το tweet να έχει ξεπεράσει τα 124.000 likes και να έχει ένα σημαντικό αριθμό σχολίων, με τους θαυμαστές να μοιράζονται τις σκέψεις τους για την αλλαγή του ονόματος.

Ο Abel Tesfaye είχε παραδεχτεί δημόσια ότι ήθελε να ''κλείσει το κεφάλαιο του The Weeknd'' και να συνεχίσει τις δημιουργικές του προσπάθειες με το αληθινό του όνομα.
''Αυτή τη στιγμή διανύω ένα καθαρτικό μονοπάτι… Φτάνω σε ένα σημείο όπου ετοιμάζομαι να κλείσω το κεφάλαιο The Weeknd. Το άλμπουμ που δουλεύω τώρα είναι πιθανότατα η τελευταία μου κυκλοφορία ως The Weeknd. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνω. Ως The Weeknd, έχω πει όλα όσα μπορούσα να πω''.

 

 

 

 

Φωτογραφία: vanityfair.com

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker