kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Lewis Capaldi – Προσφέρει 900 δωρεάν εισιτήρια

Την πρόθεσή του να προσφέρει περισσότερα από 900 δωρεάν εισιτήρια στην επερχόμενη συναυλία του στη Γλασκώβη ανακοίνωσε ο Lewis Capaldi...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Την πρόθεσή του να προσφέρει περισσότερα από 900 δωρεάν εισιτήρια στην επερχόμενη συναυλία του στη Γλασκώβη ανακοίνωσε ο Lewis Capaldi.

Ο Σκωτσέζος ποπ σταρ συνεργάστηκε με την εταιρία Virgin Media O2 που έχει αναλάβει τη διάθεση των εισιτηρίων ενόψει της εμφάνισής του στο περιορισμένης πρόσβασης O2 Academy Glasgow στις 7 Ιουνίου, την πρώτη εμφάνισή του στην πόλη μετά την άνοδό του στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα το 2019.

Τα 900 και πλέον εισιτήρια θα διατεθούν με διαγωνισμό που διοργανώνεται μέσω ψηφιακής εφαρμογής. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν μια εβδομάδα στη διάθεσή τους για να δηλώσουν συμμετοχή, ενώ οι πιο τυχεροί από τους οπαδούς θα έχουν επιπλέον έκπτωση στο νέο άλμπουμ του τραγουδιστή, που κυκλοφορεί στις 19 Μαΐου.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω στο σπίτι μου, για να παίξω σε έναν οικείο χώρο, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Ανυπομονώ να σας δω όλους εκεί", δήλωσε ο Lewis.

 

 

 

 

Φωτογραφία: bbci.co.uk

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker