kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Miley Cyrus – Νέο άλμπουμ με ψευδώνυμο;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Miley Cyrus κυκλοφόρησε ένα μυστικό άλμπουμ χρησιμοποιώντας όχι το αληθινό της όνομα, αλλά ένα ψευδώνυμο...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας τραγουδιστής, ηθοποιός ή συγγραφέας κρύβει την ταυτότητα του πίσω από ένα ψεύτικο όνομα όταν δημοσιεύει ή ερμηνεύει ένα τραγούδι. Στον κόσμο της λογοτεχνίας, είναι πολύ συνηθισμένο οι συγγραφείς να υποβάλλουν τις εκδόσεις τους για βραβεία με ψευδώνυμο, έτσι ώστε οι κριτές να μην μπορούν να κρίνουν το έργο από το όνομα του συγγραφέα αλλά από το περιεχόμενο του έργου.
Το ίδιο ισχύει και στον κόσμο του κινηματογράφου, αφού δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ένας γνωστός ηθοποιός δεν αποκαλύπτει το όνομά του στους τίτλους μιας ταινίας για κάποιο λόγο.

Είναι γνωστό ότι η αρκετά αμφιλεγόμενη Miley Cyrus ξεκίνησε τη μουσική της καριέρα μέσω της Disney ως Hanna Montana, μέχρι να μεταμορφωθεί τελικά από το νεαρό κορίτσι σε μια ταλαντούχα νέα γυναίκα που κατάκτησε πολύ σύντομα τη θέση της στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία.

Πολλοί πιστεύουν τώρα ότι η Miley ενσαρκώνει ένα νέο ρόλο, καθώς ένα νέο άλμπουμ που κυκλοφόρησε από την Clara Pierce έχει τεράστια ομοιότητα με το μουσικό έργο της Miley.

Η πρωτοεμφανιζόμενη καλλιτέχνιδα με το όνομα Clara Pierce έχει ηχογραφήσει μόνο ένα στούντιο άλμπουμ του οποίου τόσο το περιεχόμενο όσο και το εικαστικό μέρος μοιάζουν πολύ με το ύφος της τραγουδίστριας από το Τενεσί.

Αυτή η ανακάλυψη έχει προκαλέσει μεγάλο θόρυβο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε σημείο αρκετοί να θεωρούν ότι η Clara Pierce είναι ένα ακόμα μυστικό της Miley, δηλαδή είναι η ίδια που τραγουδά τα τραγούδια, χωρίς όμως να αποκαλύπτει την πραγματική της ταυτότητα.

 

 

 

Φωτογραφία: Βillboard.com

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker