kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Κερδίστε μια δωροεπιταγή αξίας 1.000€ από τον 92.9 Kiss και τα τα έπιπλα κουζίνας Dash

Δηλώστε τώρα συμμετοχή και ανανεώστε την κουζίνα σας με έπιπλα γερμανικής πιστοποίησης και κατασκευής...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο 92.9 Kiss και η @dash_kuchen_spezialhaus προσφέρουν μια δωροεπιταγή αξίας 1.000€ για έπιπλα κουζίνας, γερμανικής πιστοποίησης και κατασκευής.

 

  • Ανανεώστε την κουζίνα σας επιλέγοντας μοντέρνο ή κλασικό σχεδιασμό απολαμβάνοντας γερμανική ποιότητα που διαρκεί!
  • Mπείτε στο https://www.instagram.com/p/CrKxM1WoFkx/ και δηλώστε συμμετοχή! 
  • Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Απριλίου.

 

Όροι χρήσης δωροεπιταγής:

Η δωροεπιταγή αφορά την αγορά ενός ολοκληρωμένου σετ* επίπλων κουζίνας οποιασδήποτε αξίας και μόνο στο κατάστημα DASH ΙΛΙΟΝ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε σχέδιο επίπλων κουζίνας, μηχανισμού, μοντέλο πόρτας επιθυμεί ο νικητής.
Η δωροεπιταγή δεν εξαργυρώνεται σε υπηρεσίες μεταφοράς και τοποθέτησης. Αυτό εκτιμάται κατά περίπτωση ανάλογα με την τοποθεσία του πελάτη.
Δεν ισχύει σε συνδυασμό με άλλη προωθητική ενέργεια η προσφορά. Δεν ισχύει για αγορές μέσω του e-shop μας. Δεν ανταλλάσσεται με μετρητά. Η χρήση και εξαργύρωση της δωροεπιταγής γίνεται έπειτα από επιμέτρηση του χώρου της κουζίνας του νικητή η οποία έχει πραγματοποιηθεί από τον τεχνικό μας και ολοκληρώνεται με την διαδικασία του σχεδιασμού των επίπλων κουζίνας στο κατάστημα DASH ΙΛΙΟΝ. Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής της δωροεπιταγής δεν αντικαθίσταται από κάποιο άλλο. Σε περίπτωση μερικής εξαργύρωσης της δωροεπιταγής δεν δίνεται πιστωτικό σημείωμα.

*σετ θεωρείτε όταν υπάρχει τουλάχιστον ένα ντουλάπι νεροχύτη , ένα ντουλάπι φούρνου, ένα ντουλάπι συρταριέρας και ένα οποιαδήποτε κρεμαστό ντουλάπι τοίχου.

♦ Ενημερωθείτε ΕΔΩ για τους γενικούς όρους διαγωνισμού. 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker