kiss-logo
Now playingBEAUTIFUL THINGS BENSON BOONE
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Jason Derulo – Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας

Αυτοί είναι οι 15 – δοκιμασμένοι και αληθινοί – όροι που οδηγούν κατευθείαν στην επιτυχία, σύμφωνα με τον Jason Derulo...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Αυτοί είναι οι 15 – δοκιμασμένοι και αληθινοί – όροι που οδηγούν κατευθείαν στην επιτυχία, σύμφωνα με τον Jason Derulo.

Το απόλυτο μυστικό για την επιτυχία φαίνεται πως κατέχει ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, στιχουργός και χορευτής. Είναι μάλιστα πρόθυμος να μοιραστεί τη γνώση του, μέσω του νέου βιβλίου που πρόκειται να κυκλοφορήσει στους επόμενους μήνες.

''Όταν ήμουν παιδί, έβλεπα τη μητέρα μου στο σπίτι. Δεν νομίζω ότι σταμάτησε ποτέ να δουλεύει – να μαγειρεύει, να καθαρίζει, να τακτοποιεί, να οργανώνει. Αυτή η γυναίκα δεν έκανε ποτέ διάλειμμα. Η εργασιακή της ηθική μπήκε και στο DNA μου. Πριν γίνω δέκα χρονών, εργαζόμουν σοβαρά στο τραγούδι και τη σύνθεση τραγουδιών και το μόνο καύσιμο που είχα ήταν η πίστη μου ότι θα τα καταφέρω. Ξεκίνησα με το TikTok πολύ πριν να γίνει της μόδας – ήμουν μόνο εγώ και μερικά άλλα παιδιά που δημοσίευαν περίεργα βίντεο! Ωστόσο, ξέρω ότι αυτό είναι γεγονός: οι δημιουργικοί άνθρωποι χρειάζονται ένα σχέδιο. Είναι αδύνατο να αφοσιωθείς σε ένα όνειρο χωρίς μια πρακτική για να το κάνεις πραγματικότητα'' έγραψε ο Jason Derulo αναφορικά με το θέμα, στο λογαριασμό του στα social media.

Το βιβλίο έχει τίτλο ''Sing Your Name Out Loud: 15 Rules for Living Your Dream'' και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 27 Ιουνίου από τον εκδοτικό οίκο HarperCollins.

 

 

 

Φωτογραφία: Instagram.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker