kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 3 Μαρτίου, το 1997 γεννήθηκε στην Αβάνα η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Camila Cabello. Yπήρξε μέλος του συγκροτήματος Fifth Harmony από το 2012 έως τα τέλη του 2016.

Το ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ της, που κυκλοφόρησε το 2018 έφτασε μέχρι την κορυφή του Billboard 200 chart και χαρακτηρίστηκε πλατινένιο, ενώ το πρώτο σινγκλ που ξεχώρισε, με τίτλο ''Havana'' γνώρισε τεράστια επιτυχία και κατάφερε να κυριαρχήσει στα chart σε αρκετές χώρες, μεταξύ των οποίων οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το 2019, το ντουέτο της Cabello με τον Shawn Mendes, με τίτλο ''Señorita'', έγινε το δεύτερο σινγκλ της νεαρής από την Κούβα, που κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή του Billboard Hot 100.

Η Camila Cabello έχει κερδίσει αρκετά βραβεία στη διάρκεια της σχετικά σύντομης καριέρας της στη δισκογραφία, μεταξύ των οποίων δυο Latin Grammy, πέντε American Music και ένα Billboard Music Award, ενώ έχει επίσης προταθεί για τρία βραβεία Grammy.

 

 

Φωτογραφία: mtv.com

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker