kiss-logo
Now playingNEW RULES DUA LIPA
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Rihanna – Πότε θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ

''Θέλω απλά να περνάω καλά. Να γράφω μουσική και να κυκλοφορώ βίντεο''...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Τη βρετανική Vogue επέλεξε η Rihanna για μια σύντομη αλλά πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, που παραχωρήθηκε στο διάλειμμα μιας ακόμα εντυπωσιακής φωτογράφησης.

Αναφερόμενη στο ζήτημα που απασχολεί περισσότερο τους απανταχού φίλους και οπαδούς της, δηλαδή την πιθανή κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ, η διάσημη ερμηνεύτρια παραδέχτηκε ότι ασκεί στον εαυτό της μια ''τοξική'' πίεση κάθε φορά που συγκρίνει τα επόμενα μουσικά της βήματα με το άλμπουμ ''Anti''.

''Δεν είναι εύκολο να προετοιμάσεις το επόμενο μετά από ένα άλμπουμ όπως το Anti... Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο σπουδαίο άλμπουμ ήταν. Ανέκαθεν ένιωθα ότι είναι το πιο συνεκτικό άλμπουμ που έχω κάνει ποτέ''.

Η Rihanna συνέχισε να μοιράζεται τις σκέψεις της με τους συντάκτες του βρετανικού περιοδικού μόδας, λέγοντας: ''Η μουσική είναι διέξοδος και χώρος δημιουργίας. Όμως θα πρέπει να υπάρχει κάτι που να μου αρέσει. Θα μπορούσε να είναι ένα απλό τραγούδι, αρκεί να μου αρέσει. Θα μπορούσε κυριολεκτικά να είναι τόσο απλό. Συνειδητοποίησα λοιπόν ότι αν συνεχίσω να περιμένω μέχρι να γίνει σωστό ή ακόμα καλύτερο, ίσως αυτή η αναμονή διαρκέσει για πάντα, οπότε θέλω να παίξω δυνατά. Και όταν λέω να παίξω, εννοώ ότι έχω κάποιες ιδέες μου στο μυαλό μου, αλλά δεν μπορώ να τις πω ακόμη δυνατά''.

''Θέλω απλά να περνάω καλά. Να γράφω μουσική και να κυκλοφορώ βίντεο. Το νέο άλμπουμ θα έρθει κάποια στιγμή μέσα στο έτος. Ειλικρινά, θα ήταν αστείο αν δεν κυκλοφορήσει στη διάρκεια του έτους'' δήλωσε καταληκτικά η Rihanna.

 

 

Φωτογραφία: youtube.com.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker