kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 28 Φεβρουαρίου, το 2016 η Adele βρισκόταν στην πρώτη θέση ταυτόχρονα του UK αλλά και του US album chart, με την κυκλοφορία του τρίτου της στούντιο άλμπουμ ''25''.

Το άλμπουμ σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία, αφού κατέκτησε την κορυφή του chart σε περισσότερες από 25 χώρες συνολικά.

Το ''25'' βραβεύτηκε επίσης ως καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς στην ετήσια απονομή των BRIT Awards, ενώ η δημιουργός του τιμήθηκε ιδιαίτερα το 2017 με βραβείο Grammy στις κατηγορίες ''Album of the Year'' και ''Best Pop Vocal Album''.

To "Hello" κυκλοφόρησε στις 23 Οκτωβρίου 2015 από την XL Recordings ως προπομπός του συγκεκριμένου άλμπουμ, με την υπογραφή της Adele και του παραγωγού της, Greg Kurstin. Το σινγκλ κέρδισε αμέσως διεθνή εμπορική αναγνώριση, αφού κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του Top10 σε 26 χώρες, ενώ η Adele κατάφερε να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο σε ψηφιακές πωλήσεις στη διάρκεια της πρώτης μόνο εβδομάδας.

 

 

Φωτογραφία: parade.com

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker