kiss-logo
Now playingKINGS & QUEENS AVA MAX
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 26 Ιανουαρίου, το 2016 στην κορυφή των Singles Chart στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά βρισκόταν ο Justin Bieber με την επιτυχία του ''Sorry''.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2015 ως το δεύτερο σινγκλ από το τέταρτο κατά σειρά άλμπουμ του νεαρού καλλιτέχνη. Συνθετικά φέρει τις υπογραφές των Justin Bieber, Julia Michaels και Justin Tranter. Έμεινε επτά εβδομάδες στο Νο. 1 του Canadian Hot 100 chart, και τρεις εβδομάδες στην πρώτη θέση του US Billboard Hot 100.

Κατά την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του μόνο, το "Sorry" κατάφερε να σημειώσει 23 εκατομμύρια σε ψηφιακές πωλήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πρόκειται για μία από τις κυκλοφορίες ψηφιακής μουσικής με τις καλύτερες πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, αφού ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια σε πωλήσεις μόνο το 2016.

O Justin Drew Bieber γεννήθηκε το 1994 στο London του Ontario στον Καναδά και έγινε αρχικά γνωστός μέσα από τις αναρτήσεις του στην πλατφόρμα του YouTube. Η πρώτη του κυκλοφορία ήταν ένα EP που κυκλοφόρησε το 2009 και έγινε μάλιστα πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

 

Φωτογραφία: Instagram

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker