kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 14 Ιανουαρίου, το 2007 η Amy Winehouse ξεκίνησε μια πορεία δυο εβδομάδων στην κορυφή του UK album chart με την κυκλοφορία του άλμπουμ της ''Back To Black''.

Πρόκειται για το δεύτερο και τελευταίο στούντιο άλμπουμ της τραγουδίστριας και τραγουδοποιού από τη Μεγάλη Βρετανία, που κυκλοφόρησε στις 27 Οκτωβρίου 2006 από τη δισκογραφική Island Records.

Το ''Back to Black'' κέρδισε το 2008 ένα βραβείο Grammy στην κατηγορία Best Pop Vocal Album, ενώ προτάθηκε επίσης για καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς. Στην ίδια βραδιά απονομής, η Winehouse κέρδισε τέσσερα ακόμα βραβεία, κατακτώντας επιπλέον τον τίτλο της δεύτερης πιο βραβευμένης γυναίκας στην ίδια τελετή βράβευσης.

Οι πωλήσεις του άλμπουμ ξεπέρασαν τα 3,5 εκατομμύρια αντίτυπα στη Μεγάλη Βρετανία καθιστώντας το συγκεκριμένο άλμπουμ το δεύτερο σε πωλήσεις του 21ου αιώνα, ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο οι πωλήσεις του ξεπέρασαν τα 20 εκατομμύρια αντίτυπα.

 

 

Φωτογραφία: Instagram

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker