kiss-logo
Now playingARE YOU WITH ME LOST FREQUENCIES
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Συνεργασία μεταξύ του Robbie Williams και της Kylie Minogue, ενόψει επερχόμενου άλμπουμ

Το ''follow-up'' του ''Kids'' που ηχογραφήθηκε το 2000 ετοιμάζουν οι δυο αστέρες του πενταγράμμου, σύμφωνα με δημοσιεύματα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ύστερα από 16 χρόνια αποφάσισαν να επαναλάβουν τη συνεργασία τους οι Robbie Williams και Kylie Minogue, για τις ερμηνευτικές ανάγκες ενός ακόμα ντουέτου.

Το ''follow-up'' του ''Kids'' που ηχογραφήθηκε το 2000 φαίνεται πως ετοιμάζουν οι δυο αστέρες του πενταγράμμου, σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνή μουσικού τύπου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ζευγάρι των καλλιτεχνών πρόκειται να ενώσει τις δυνάμεις του ενόψει της νέας κυκλοφορίας του Robbie Williams.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής ανακοίνωσε πρόσφατα την κυκλοφορία του επερχόμενου άλμπουμ του από τη δισκογραφική εταιρία Sony, ενώ τα δυο τελευταία άλμπουμ του (Take The Crown και Swings Both Ways), είχαν κυκλοφορήσει το 2012 και το 2013 αντίστοιχα από τη Universal.
Το νέο δισκογραφικό εγχείρημα πρόκειται να συμπέσει με τη συμπλήρωση των 25 χρόνων από την ίδρυση των Take That, ενώ σύμφωνα με τον Gary Barlow θα επακολουθήσει και περιοδεία του συγκροτήματος.

Ο Williams είχε πάντως συνεργαστεί και στο πρόσφατο παρελθόν με τους Take That, όταν το 2010 κυκλοφόρησε το άλμπουμ τους με τίτλο ''Progress''

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker