kiss-logo
Now playingFLOWERS MILEY CYRUS
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 30 Νοεμβρίου, το 2012 η Rihanna βρισκόταν στην κορυφή του UK albums chart, με την κυκλοφορία του έβδομου κατά σειρά στούντιο άλμπουμ της ''Unapologetic''.

To άλμπουμ κυκλοφόρησε στις 19 Νοεμβρίου 2012 από την Def Jam Recordings και την SRP Records και έφερε στην ερμηνεύτρια ένα βραβείο Γκράμι το 2014, στην κατηγορία ''Best Urban Contemporary Album''.

Οι συνολικές πωλήσεις του ''Unapologetic'' ξεπέρασαν τα τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα σε παγκόσμιο επίπεδο, μέχρι το τέλος του 2014.

Μέσα από το άλμπουμ της Rihanna ξεχώρισαν επτά τραγούδια που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, μεταξύ των οποίων το ''Diamonds'', που έγινε το δωδέκατο Νο. 1 σινγκλ στην καριέρα της τραγουδίστριας από τον Άγιο Μιχαήλ των Μπαρμπέιντος, χαρίζοντάς της έτσι μια θέση δίπλα σε κορυφαίους εκπρόσωπους της μουσικής βιομηχανίας όπως η Madonna και οι Supremes, με τα περισσότερα No.1 singles στην ιστορία του chart.

 

 

Φωτογραφία: Instagram.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker