kiss-logo
Now playingCALM DOWN REMA & SELENA GOMEZ
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 7 Οκτωβρίου, το 1996 γεννήθηκε ο τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός από τη Σκωτία Lewis Capaldi.

Ο Lewis Marc Capaldi γεννήθηκε στη Γλασκόβη και έζησε εκεί μέχρι την ηλικία των τεσσάρων ετών. Έμαθε να παίζει ντραμς και κιθάρα όταν ήταν δύο ετών και ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα τραγουδώντας σε παμπ από την ηλικία των εννέα ετών. Σε ηλικία 18 ετών, απέσπασε το ενδιαφέρον ενός μάνατζερ, μέσω μιας ηχογράφησης που έκανε από την κρεβατοκάμαρά του και ανέβασε στο λογαριασμό του στο SoundCloud.

Στις 20 Οκτωβρίου 2017 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του EP, το οποίο ηχογράφησε με τη συνεργασία του βραβευμένου με Όσκαρ παραγωγού Malay.

Στις 17 Μαΐου 2019 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ του, που παρέμεινε στην κορυφή του UK Albums Chart για έξι εβδομάδες.

Ο Capaldi έχει ήδη γράψει τη δική του ιστορία στη βιομηχανία της μουσικής, καθώς είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που έκανε sold out σε περιοδεία πριν από την κυκλοφορία του άλμπουμ του. Τα εισιτήρια των συναυλιών του γινόντουσαν sold out σε δευτερόλεπτα από την έναρξη της προπώλησης, με αποτέλεσμα ο Capaldi να έχει εμφανιστεί σε περισσότερους από 250.000 οπαδούς μέχρι το 2020.

 

 

Πηγή Φωτογραφίας: timeoutdubai.com

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker