kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 2 Οκτωβρίου, το 2002 ο Robbie Williams είχε το προνόμιο να είναι κάτοχος του πιο ακριβοπληρωμένου συμβολαίου με δισκογραφική εταιρία στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο Βρετανός καλλιτέχνης υπέγραψε την πιο προσοδοφόρα συμφωνία στην ιστορία της μουσικής βιομηχανίας μέχρι τότε, καθώς το συμβόλαιο του με την EMI records προέβλεπε αμοιβή 80 εκατομμυρίων βρετανικών λιρών.

Ερωτώμενος σχετικά με την πρώτη πράξη που θα κάνει όταν περιέλθουν τα χρήματα του συμβολαίου στα χέρια του, ο Robbie απάντησε με χιουμοριστικό ύφος: ''Μα φυσικά θα τα μετρήσω όλα''.

Ο Robbie Williams κατέχει επάξια τη θέση ενός από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Είναι επίσης ο πιο επιτυχημένος σόλο καλλιτέχνης όλων των εποχών στη Μ. Βρετανία και ο πιο επιτυχημένος Bρετανός καλλιτέχνης στη Νότια Αμερική.

To 2006 o Williams κέρδισε ένα Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες καθώς διατέθηκαν 1,6 εκατομμύρια εισιτήρια σε μια μόνο μέρα, στο πλαίσιο της περιοδείας του ''Close Encounters''.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker