kiss-logo
Now playingLOSE CONTROL TEDDY SWIMS
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 24 Σεπτεμβρίου, το 2006 στην κορυφή του Billboard Hot 100 στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και στο Singles Chart της Γερμανίας βρισκόταν για πρώτη φορά ο Justin Timberlake απολαμβάνοντας την τεράστια επιτυχία του.

Το σινγκλ που κυκλοφόρησε ο Justin με τίτλο "SexyBack", κατάφερε μάλιστα να παραμείνει στην κορυφή του US Billboard Hot 100 για επτά εβδομάδες και χάρισε στον ταλαντούχο ερμηνευτή ένα βραβείο Γκράμι στην επίσημη τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε το 2007, στην κατηγορία Best Dance Recording.

Επιπλέον αποτέλεσε την πρώτη Νο. 1 επιτυχία του Timberlake στο Ηνωμένο Βασίλειο και έγινε επίσης No. 1 hit στο Hot Dance Airplay, το Hot Dance Club Play, το Hot Dance Singles Sales, το Pop 100 Airplay, το Pop 100 και το Top 40 Mainstream chart.

Συνολικά οι πωλήσεις του Justin Randall Timberlake ξεπερνούν τα 88 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ σύμφωνα με το Billboard, ο Αμερικανός τραγουδοποιός και παραγωγός μουσικής θα μπορούσε ίσως να είναι ο καλύτερος solo άνδρας καλλιτέχνης στην ιστορία του Mainstream Top 40.

 

 

Φωτογραφία: SpinOff

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker