kiss-logo
Now playingI WANT IT THAT WAY BACKSTREET BOYS
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 10 Σεπτεμβρίου, το 2016 o Justin Bieber βρισκόταν στην κορυφή του singles chart στη Μεγάλη Βρετανία και την Αυστραλία με την κυκλοφορία ενός σινγκλ του, ενώ παράλληλα βρισκόταν και στην κορυφή του singles chart του Καναδά, με ένα διαφορετικό τραγούδι.

Συγκεκριμένα, ο Justin Bieber απολάμβανε τη μεγάλη επιτυχία του σινγκλ του ''Love Yourself'' στις δυο πρώτες χώρες, ενώ ταυτόχρονα το τραγούδι του ''Sorry'' γνώριζε τεράστια επιτυχία στον Καναδά.

Το "Love Yourself" κυκλοφόρησε ως το τρίτο σινγκλ που ξεχώρισε μέσα από το τέταρτο στούντιο άλμπουμ του Καναδού τραγουδοποιού ''Purpose'' στα τέλη του 2015, ακριβώς όπως και το "Sorry" που περιλαμβάνεται στο ίδιο άλμπουμ αλλά κυκλοφόρησε ως σινγκλ λίγο νωρίτερα.

Το "Sorry" βρέθηκε μάλιστα στην κορυφή των chart δεκατριών χωρών, και κατάφερε να παραμείνει επτά εβδομάδες στο Νο.1 του Canadian Hot 100 και τρεις εβδομάδες στο Νο.1 του Billboard Hot 100 στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ το "Love Yourself" βρέθηκε στην κορυφή των chart σε δεκαπέντε χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, της Βραζιλίας, του Καναδά, της Νέας Ζηλανδίας και της Σουηδίας και ήταν το έβδομο σε πωλήσεις σινγκλ του 2016 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker