kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ξαφνική απουσία από τα social media και νέο βίντεο κλιπ επιλέγουν οι Radiohead

Δείτε το βίντεο κλιπ του "Burn the Witch"
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Πρόσφατα, το συγκρότημα των μεγάλων επιτυχιών, αποφάσισε απροειδοποίητα να εξαφανίσει κάθε ίχνος του, στους επίσημους λογαριασμούς του συγκροτήματος σε facebook και twitter.

Καθώς ο ιστότοπος του συγκροτήματος εμφάνιζε μια κενή σελίδα, ο λογαριασμός τους στο twitter ανέφερε απλά ότι ''Οι Radiohead δεν έχουν εμφανίσει tweet'', ενώ αντίστοιχα το Facebook ήταν επίσης κενό.

Πολλοί είναι εκείνοι που θεώρησαν προωθητικό τέχνασμα το συμβάν, διαδίδοντας έτσι φήμες ότι ο Thom Yorke και η παρέα του πρόκειται να προχωρήσει επιτέλους στην κυκλοφορία του ένατου κατά σειρά στούντιο άλμπουμ. Τελευταία κυκλοφορία του συγκροτήματος αποτέλεσε το άλμπουμ ''King of Limbs'' του 2011, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι πέντε από τα οκτώ προηγούμενα μουσικά εγχειρήματα τους έχουν κατακτήσει την κορυφή των album chart.

Οι Radiohead έχουν και στο παρελθόν ακολουθήσει πρωτότυπους τρόπους παρουσίασης της μουσικής τους, όπως για παράδειγμα το 2007 όταν κάλεσαν τους οπαδούς τους να προσφέρουν όποιο αντίτιμο επιθυμούν για την ψηφιακή αγορά της νέας κυκλοφορίας τους.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις πρώτες φήμες, "Burn the Witch" είναι ο τίτλος του πρώτου από τα σινγκλ του επερχόμενου στούντιο άλμπουμ. Ο τίτλος του τραγουδιού φαίνεται να προέρχεται από το artwork του Hail to the Thief που κυκλοφόρησε το 2003.

Δείτε το βίντεο κλιπ του "Burn the Witch".

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker