kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Calvin Harris - Κορυφαία συνεργασία

All star κυκλοφορία είναι η νέα δουλειά του γνωστού καλλιτέχνη
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Συνεργασία με κορυφαίους 

All star κυκλοφορία είναι η νέα δουλειά του γνωστού καλλιτέχνη

Το "Stay With Me", το νέο single του πολυπλατινένιου παραγωγού, καλλιτέχνη και βραβευμένου με Grammy, Calvin Harris είναι σε συνεργασία με κορυφαία ονόματα όπως ο Justin Timberlake, η Halsey και ο Pharrell Williams.
 Το ψυχεδελικό video είναι σε σκηνοθεσία Emil Nava.
 Το νέο καλοκαιρινό soundtrack του Calvin Harris διαθέτει τέτοια μελωδία που αναμένεται να χορευτεί πολύ στα dancefloors κατά την διάρκεια των διακοπών και βλέπει τον υπερταλαντούχο δημιουργό να δουλεύει για πρώτη φορά με τον Justin Timberlake και την Halsey. Με τον Pharrell είχαν βρεθεί μαζί και στο "Funk Wav Bounces Vol.1". Το "Stay With Me" θα περιλαμβάνεται στο πολυαναμένομενο νέο album του με τίτλο "Funk Wav Bounces Vol.2", το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 5 Αυγούστου. Μέσα σε αυτό θα βρείτε και το single "Potion" με την Dua Lipa και τον Young Thug, το οποίο έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια streams και τα 20 εκατομμύρια YouTube views, όπως επίσης έχει μπεί στο Top20 του παγκόσμιου Spotify Chart.
Μερικά άλλα από τα ονόματα που θα βρούμε στη νέα του δουλειά είναι οι Stefflon Don, Chlöe, Charlie Puth, Pusha T, Tinashe, Normani, Offset, Busta Rhymes, Latt.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker