kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 26 Ιουλίου, το 2017 την κορυφή του καταλόγου των επιτυχιών στο Ηνωμένο Βασίλειο απολάμβανε ο DJ Khaled μαζί με τη Rihanna και τον Bryson Tiller.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους, κυκλοφόρησε στις 16 Ιουνίου 2017 με τίτλο "Wild Thoughts" από τη δισκογραφική We the Best και την Epic Records, ως το τρίτο σινγκλ που ξεχώρισε από το δέκατο στούντιο άλμπουμ του Khaled ''Grateful''.

Στη σύνθεση παρεμβάλλεται ηχητικό απόσπασμα από τη μεγάλη επιτυχία του Carlos Santana ''Maria Maria'', που κυκλοφόρησε το 1999.

Με την κυκλοφορία του, το "Wild Thoughts" κατάφερε να φτάσει μέχρι την κορυφή του Singles Chart στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ έφτασε μέχρι τη δεύτερη θέση του chart στην Αυστραλία, τον Καναδά αλλά και το Billboard Hot 100 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ που συνοδεύει την κυκλοφορία του σινγκλ, πραγματοποιήθηκαν στη γειτονιά Little Haiti του Μαϊάμι, με τη σκηνοθετική επιμέλεια του Colin Tilley, ο οποίος είναι γνωστός για τη συνεργασία του με διάσημους μουσικούς όπως ο Kendrick Lamar, η Cardi B, ο Justin Bieber, ο Enrique Iglesias, ο Justin Timberlake, και η Britney Spears μεταξύ άλλων.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker