kiss-logo
Now playingSENORITA SHAWN MENDES & CAMILA CABELLO
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 24 Ιουλίου, το 1970 γεννήθηκε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, ηθοποιός, χορεύτρια και παραγωγός Jennifer Lopez.

Γεννήθηκε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης και ήδη από την ηλικία των επτά ετών έκανε την πρώτη της περιοδεία σε ολόκληρη τη Νέα Υόρκη, ως μέλος μιας σχολής μπαλέτου, ενώ πολύ σύντομα κέρδισε μια υποτροφία για μια ανώτερη ακαδημία χορού στο Μανχάταν.

Ως ανήλικο κορίτσι η Jennifer συμμετείχε σε δημοφιλείς τηλεοπτικές παραγωγές, ενώ αργότερα συνεργάστηκε με κορυφαίους σκηνοθέτες και ηθοποιούς του Χόλιγουντ, ερμηνεύοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια σειρά από ταινίες blockbuster και κατακτώντας το προνόμιο να είναι η καλύτερα αμειβομένης Latin Artist στη βιομηχανία της έβδομης τέχνης.

To ντεμπούτο προσωπικό άλμπουμ της κυκλοφόρησε το 1999 με τίτλο ''On the 6''.

Το 2012 η JLo κατέκτησε την πρώτη θέση στη λίστα του περιοδικού Forbes με τις σπουδαιότερες διασημότητες στον κόσμο, ενώ ήταν επίσης η 38η σημαντικότερη γυναίκα στον κόσμο. Το 2018 το περιοδικό Time την συμπεριέλαβε στον κατάλογο του με τους 100 ανθρώπους που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη, ενώ είναι γεγονός ότι η Lopez έχει πια το προσωπικό της αστέρι στην περίφημη λεωφόρο Walk of Fame του Χόλιγουντ.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker