kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, του κινηματογράφου και του πολιτισμού, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 15 Ιουλίου, το 2015 ο Robbie Williams εμφανίστηκε απροσδόκητα σε μια δημοπρασία, διαθέτοντας μερικά από τα αντικείμενα της προσωπικής του συλλογής και memorabilia για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο διάσημος τραγουδιστής πήρε μάλιστα τον έλεγχο του μικροφώνου και επιμελήθηκε προσωπικά την πώληση 150 συλλεκτικών αντικειμένων, μεταξύ των οποίων υπήρχαν χειρόγραφα με στίχους καθώς και ρούχα που είχαν σχεδιαστεί κατά παραγγελία για τις ζωντανές του εμφανίσεις.

Τα έσοδα της δημοπρασίας που ξεπέρασαν τις 177.000 δολάρια, διατέθηκαν σε ξενώνα αστέγων στην κομητεία Staffordshire της Αγγλίας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Robbie Williams έχει στο ενεργητικό του πωλήσεις άνω των 77 εκατομμυρίων σε παγκόσμιο επίπεδο και κατέχει επάξια τη θέση ενός από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Είναι επίσης ο πιο πετυχημένος σόλο καλλιτέχνης όλων των εποχών στη Μ. Βρετανία και ο πιο πετυχημένος Bρετανός καλλιτέχνης στη Νότια Αμερική.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker