kiss-logo
Now playingSICK & TIRED ANASTACIA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, του κινηματογράφου και του πολιτισμού, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 14 Ιουλίου, το 1987 γεννήθηκε ο Αμερικανός μουσικός Dan Reynolds, γνωστός ως frontman και τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος Imagine Dragons.

Οι Imagine Dragons σχηματίστηκαν το 2008 στο Λας Βέγκας της Νεβάδα, από τους Dan Reynolds, Wayne Sermon, Ben McKee και Daniel Platzman.

Το δεύτερο άλμπουμ τους, «Smoke + Mirrors», κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στο Billboard 200 chart, καθώς και στα άλμπουμ chart του Καναδά και του Ηνωμένου Βασιλείου.

O Daniel Coulter Reynolds, εκτός από μέλος και παραγωγός τραγουδιών για το συγκρότημά του, προσμετρά στο ενεργητικό του επίσης την κυκλοφορία ενός EP ως ντουέτο με τη σύζυγό του Aja Volkman, ενώ έχει επίσης διακριθεί με το περίφημο Songwriters Hall of Fame Hal David Starlight Award.

Οι Imagine Dragons έχουν πουλήσει περισσότερα από 75 εκατομμύρια άλμπουμ σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ ήταν το συγκρότημα που ακούστηκε περισσότερο από κάθε άλλο στο Spotify το 2018 και είναι το πρώτο ροκ συγκρότημα που έχει δυο επιτυχίες που ξεπέρασαν το ένα δισεκατομμύριο σε ψηφιακές ακροάσεις.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker