kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, του κινηματογράφου και του πολιτισμού, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 6 Ιουλίου, το 2011 η Adele κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή του καταλόγου των επιτυχιών στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και στην Αυστραλία, με δυο διαφορετικά όμως τραγούδια.

Συγκεκριμένα, στις Ηνωμένες Πολιτείες η Adele απολάμβανε την τεράστια επιτυχία του σινγκλ της ''Rolling in the Deep'', ενώ στην Αυστραλία την πρώτη θέση του singles chart μονοπωλούσε η επίσης μεγάλη επιτυχία της, ''Someone Like You''.

Αξίζει να σημειώσουμε οτι το ''Rolling in the Deep'' κατάφερε να γίνει η μεγαλύτερη crossover επιτυχία στις Ηνωμένες Πολιτείες των τελευταίων 25 ετών. Αφού έμεινε επτά εβδομάδες στο Νο. 1, το "Rolling in the Deep" πούλησε πάνω από 8,7 εκατομμύρια αντίτυπα στις ΗΠΑ, και καθιερώθηκε ως το ψηφιακό τραγούδι με τις καλύτερες πωλήσεις από γυναίκα ερμηνεύτρια.

Το ''Someone like You'' ηταν το πρώτο No.1 σινγκλ της Adele στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου και παρέμεινε στην κορυφή του chart για πέντε εβδομάδες. Ήταν επίσης στην κορυφή των chart στην Ιρλανδία, τη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία, τη Βραζιλία, την Ιταλία, τη Γαλλία και την Ελβετία, ενώ έγινε το δεύτερο Νο. 1 hit της Adele στις ΗΠΑ.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker