kiss-logo
Now playingTHIS LOVE MAROON 5
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, του κινηματογράφου και του πολιτισμού, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 5 Ιουλίου, το 1985 γεννήθηκε ο Άγγλος μουσικός Nick O'Malley, που είναι ευρύτερα γνωστός ως μπασίστας και μέλος του βρετανικού ροκ συγκροτήματος Arctic Monkeys.

Ο Nicholas Edward O'Malley άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα μπάσου από την ηλικία των 16 και πριν από τους Arctic Monkeys συμμετείχε στο garage rock συγκρότημα The Dodgems.

Ο O'Malley επιλέχτηκε αρχικά ως προσωρινός αντικαταστάτης του μπασίστα Andy Nicholson όταν εκείνος ανακοίνωσε ότι δεν θα ακολουθούσε την περιοδεία του συγκροτήματος στη Βόρεια Αμερική το Μάιο του 2006.

Ο O'Malley μάλιστα αποκαλύπτει ότι έμαθε ολόκληρο το ντεμπούτο άλμπουμ του συγκροτήματος σε δύο μόνο ημέρες, και τον ίδιο χρόνο έγινε μόνιμο μέλος του συγκροτήματος.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο οι Arctic Monkeys κατάφεραν να γίνουν το πρώτο ανεξάρτητο συγκρότημα που έκανε ντεμπούτο στο UK Albums Chart με τα πέντε πρώτα του άλμπουμ, ενώ στο ενεργητικό τους έχουν πέντε Brit Awards, ένα Mercury, ένα Novello Award και 20 NME Awards.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker