kiss-logo
Now playingLOVE THE WAY YOU LIE EMINEM FEAT. RIHANNA
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, του κινηματογράφου και του πολιτισμού, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 4 Ιουλίου, το 2020 στην κορυφή του καταλόγου των επιτυχιών στο Ηνωμένο Βασίλειο βρισκόταν η Lady Gaga και η Ariana Grande, με την επιτυχία τους ''Rain on Me''.

Κυκλοφόρησε στις 22 Μαΐου ως το δεύτερο σινγκλ από το επερχόμενο έκτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ της Gaga «Chromatica».

Το τραγούδι περιλαμβάνει samples από τη σύνθεση της Αμερικανής ερμηνεύτριας Gwen McCrae, «All This Love That I'm Giving» που γνώρισε επιτυχία στα μέσα της δεκαετίας του '70 και ερμήνευσε μεταξύ άλλων το «Always on My Mind» που αργότερα εκτόξευσε στα chart επιτυχιών ο σπουδαίος Elvis Presley και διασκεύασαν πολλοί άλλοι καλλιτέχνες.

Το «Rain on Me» ξεπέρασε τις 10,2 εκατομμύρια ακροάσεις στο Spotify μόνο στη διάρκεια των πρώτων 24 ωρών από την κυκλοφορία του, κάνοντας τη θεαματικότερη είσοδο για το 2020 στην πλατφόρμα, ενώ στη Μεγάλη Βρετανία κυριάρχησε στα download και streaming charts και κατέκτησε την κορυφή του UK Singles Chart.

Το βίντεο κλιπ του «Rain on Me» κυκλοφόρησε στις 22 Μαΐου 2020, υπό τη σκηνοθεσία του Robert Rodriguez, ο οποίος είναι γνωστός στη βιομηχανία του κινηματογράφου για μια σειρά εμπορικών επιτυχιών, μεταξύ των οποίων οι ταινίες: «Dusk Till Dawn», «Sin City: A Dame to Kill For», «Planet Terror», «Machete» και άλλες.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker