kiss-logo
Now playingWHEREVER YOU WILL GO CALLING
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, του κινηματογράφου και του πολιτισμού, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 30 Ιουνίου, το 2014 o Ed Sheeran συνέχιζε να καταρρίπτει όλα τα ρεκόρ, με την κυκλοφορία του άλμπουμ του «Χ», του άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις της χρονιάς στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Χαρακτηριστικά, οι πωλήσεις του άλμπουμ ξεπέρασαν τα 182.000 αντίτυπα στη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας, καταρρίπτοντας το μέχρι τότε ρεκόρ των Coldplay.

Το δεύτερο στούντιο άλμπουμ του Sheeran κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2014 στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και σε όλο τον κόσμο από την Asylum και την Atlantic Records.

Γνώρισε τεράστια εμπορική επιτυχία, αφού κατέκτησε την κορυφή των chart σε 15 χώρες και κατάφερε να φτάσει μέχρι την πρώτη θέση του UK Albums Chart και του US Billboard 200.

Το «Χ» έγινε επίσης Τοp 5 επιτυχία σε επτά άλλες χώρες και ήταν το άλμπουμ με τις καλύτερες πωλήσεις του 2014 στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ιρλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker