kiss-logo
Now playingMWAKI ZERB
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, του κινηματογράφου και του πολιτισμού, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 23 Ιουνίου, το 2006 η Shakira βρισκόταν στην πρώτη θέση του καταλόγου των επιτυχιών στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αυστραλία με την επιτυχία της «Hips Don't Lie», που ηχογράφηθηκε σε συνεργασία με τον ράπερ από την Αϊτή Wyclef Jean.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας των δυο κορυφαίων μουσικών, κατάφερε επίσης να κατακτήσει την κορυφή των chart της Γερμανίας, ενώ έγινε No. 1 hit στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ολλανδία, την Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο μεταξύ πάρα πολλών άλλων χωρών.

Το «Hips Don't Lie» αρχικά γράφτηκε και ηχογραφήθηκε από τους Wyclef Jean, Lauryn Hill και Pras για την επανασύνδεση των Fugees. Ο τίτλος του τραγουδιού ήταν «Lips Don't Lie» αλλά η ηχογράφηση δεν τέθηκε σε κυκλοφορία λόγω των αντιρρήσεων της Lauryn Hill.

Πρόκειται επίσης για το σινγκλ που κατέρριψε το ρεκόρ για τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις στη διάρκεια μιας εβδομάδας, αλλά και το σινγκλ με τις περισσότερες ψηφιακές πωλήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker