kiss-logo
Now playingCAN'T FIGHT THE MOONLIGHT LeANN RIMES
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, του κινηματογράφου και του πολιτισμού, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 22 Ιουνίου, το 2019 την πρώτη θέση του καταλόγου των επιτυχιών στο Ηνωμένο Βασίλειο μονοπωλούσε για μια ακόμη φορά ο Ed Sheeran, με το αποτέλεσμα της συνεργασίας του με τον Καναδό ερμηνευτή Justin Bieber.

''I Don't Care'' είναι ο τίτλος του πρώτου σινγκλ που ξεχώρισε μέσα από το τέταρτο στούντιο άλμπουμ του Sheeran, ''No.6 Collaborations Project'', που κυκλοφόρησε στις 10 Μαΐου 2019.

Η παραγωγή του σινγκλ ανήκει στους κορυφαίους στο είδος τους Max Martin, Shellback και Fred Gibson. Με την κυκλοφορία του, έγινε Νο.1 επιτυχία σε 26 χώρες και κατάφερε να φτάσει μέχρι τη δεύτερη θέση των chart σε άλλες έξι.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες έφτασε επίσης στη θέση Νο.2 του Billboard Hot 100 ενώ στην πλατφόρμα του Spotify έκανε ρεκόρ ψηφιακών ακροάσεων την πρώτη μέρα που ανέβηκε, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε η Mariah Carey με την επιτυχία της ''All I Want for Christmas Is You''.

Παράλληλα, την ίδια μέρα κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού στην πλατφόρμα του YouTube. Tα γυρίσματα του βίντεο ειχαν πραγματοποιηθεί στην Ιαπωνία και το Λος Άντζελες, υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Βρετανού Emil Nava, γνωστού για τη συνεργασία του με διάσημους καλλιτέχνες όπως είναι ο Calvin Harris, η Jennifer Lopez, η Camila Cabello, ο Charlie Puth, η Dua Lipa, η Selena Gomez και ο Pharrell Williams μεταξύ άλλων.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker