kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, του κινηματογράφου και του πολιτισμού, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 26 Μαΐου, το 1964 γεννήθηκε ο Αμερικανός τραγουδιστής, συνθέτης, ηθοποιός και παραγωγός μουσικής Lenny Kravitz.

Ο Leonard Albert Kravitz έχει μεταξύ άλλων συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες όπως ο Mick Jagger, η Madonna και ο David Bowie.

Έχει επίσης τιμηθεί με Grammy Award στην κατηγορία Best Male Rock Vocal Performance για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια από το 1999 ως το 2002, καταρρίπτοντας το ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες σε αυτήν την κατηγορία και θέτοντας το ρεκόρ για τις περισσότερες συνεχόμενες νίκες σε μία κατηγορία από έναν άνδρα καλλιτέχνη.

Ο Kravitz έχει προταθεί για πολλά εξίσου σημαντικά βραβεία και έχει στο ενεργητικό του έναν αξιοσέβαστο αριθμό American Music, MTV Video Music, Radio Music, Brit και Blockbuster Entertainment Awards.

Το όνομά του αναφέρεται στη λίστα των 100 σημαντικότερων καλλιτεχνών του Hard Rock σύμφωνα με το VH1, ενώ οι συνολικές πωλήσεις του καλλιτέχνη ξεπερνούν τα 40 εκατομμύρια αντίτυπα σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker