kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σημειωματάριο του Freddie Mercury σε δημοπρασία

"Υπάρχουν πολλοί συλλέκτες που θα ήθελαν να αποκτήσουν ένα τόσο προσωπικό αντικείμενο''...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ένα από τα σημειωματάρια του Freddie Mercury που περιέχει μεταξύ άλλων, χειρόγραφους στίχους τραγουδιών των Queen, πρόκειται να πουληθεί σε δημοπρασία.

Ο αείμνηστος frontman χρησιμοποίησε όπως φαίνεται το συγκεκριμένο σημειωματάριο μεταξύ του 1988 και του 1990.

19 είναι το σύνολο των τραγουδιών των οποίων οι στίχοι περιλαμβάνονται σε αυτό, αποσπασματικά ή εξ ολοκλήρου. Μεταξύ των τραγουδιών μπορεί κανείς να δει σε χειρόγραφο τους στίχους των ''Too Much Love Will Kill You'' και 'The Show Must Go On''.

Ο Mercury και οι Queen, ηχογράφησαν ένα από τα πιο σπουδαία τραγούδια τους, το ''The Show Must Go On'', μόλις έξι εβδομάδες πριν από τον πρόωρο θάνατό του τραγουδιστή που έφυγε στην ηλικία των 45, το Νοέμβριο του 1991.

Ο Stephen Maycock, εκπρόσωπος του οίκου δημοπρασιών Bonhams, δήλωσε στη βρετανική The Guardian ότι το προσωπικό αντικείμενο του Mercury πρόκειται να διατεθεί σε δημοπρασία που θα διεξαχθεί στις 29 Ιουνίου, με τιμή εκκίνησης που εκτιμάται από 50.000 ως 70.000 λίρες Αγγλίας.

"Υπάρχουν πολλοί συλλέκτες που είμαι σίγουρος ότι θα ήθελαν να αποκτήσουν ένα τόσο προσωπικό αντικείμενο'', δήλωσε ο Maycock.

Εν τω μεταξύ, μια νέα έρευνα διαπίστωσε ότι ο Freddie Mercury συνήθιζε να πιέζει τις φωνητικές του χορδές στο όριο, σε σημείο ώστε να ανταποκρίνονται περισσότερο και πιο γρήγορα ακόμα και από εκείνες του διάσημου τραγουδιστή της όπερας, Λουτσιάνο Παβαρότι.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker