kiss-logo
Now playingWALK KWABS
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Chanel – Τους άφησε με ανοιχτό στόμα

Η απόλυτη έκπληξη της φετινής Eurovision
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Chanel – Η απόλυτη έκπληξη της Eurovision

Η Chanel Terrero Martínez γνωστή παντού ως Chanel ήταν η φετινή εκπρόσωπος της Ισπανίας στο διαγωνισμό της Eurovision. Είναι η κυρία που έχει κάνει τον πλανήτη να παραμιλάει.

Η 31χρονη τραγουδίστρια, χορεύτρια και ηθοποιός, που γεννήθηκε στην Αβάνα της Κούβας, ερμήνευσε το τραγούδι «SloMo» στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Η Κουβανοισπανή τραγουδίστρια χορεύτρια και ηθοποιός έχει εργαστεί σε πολλές μουσικές σκηνές στην Ισπανία και το ντεμπούτο single της ήταν το κομμάτι Slomo που κατέκτησε την τρίτη θέση αν και ενθουσίασε το κοινό στο Τορίνο. Η μελαχρινή καλλονή με τον απίθανο χορό αλλά και την άψογη ερμηνεία της, έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται απο που ήρθε αλλά και πολλούς να "παραμιλούν". Μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι η τρίτη θέση (με 459 βαθμούς) την αδικεί.

Είναι ένα κορίτσι που έχει υποστεί στη ζωή της bullying λόγω της καταγωγής της μιας και οι δυο της γονείς είναι από την Κούβα. Έχει ασχοληθεί με τη ρυθμική γυμναστική και έχει κάνει πρωταθλητισμό. Η καριέρα της στο μουσικό θέατρο ξεκίνησε στα 16 της. Έχει εμφανιστεί στα μιούζικαλ «Mamma Mia!», «Flashdance», «El guardaespaldas» και «El rey león». Παράλληλα ως χορεύτρια έχει συνεργαστεί με τη Shakira ενώ όπως επισημαίνει διατηρεί καλές σχέσεις την Ελένη Φουρέϊρα.

 

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση της Chanel στο Τορίνο.

https://youtu.be/jSQYTt4xg3I

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker