kiss-logo
Now playingWHEREVER YOU WILL GO CALLING
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Oι Roxette ακύρωσαν όλη την καλοκαιρινή τους περιοδεία

H τραγουδίστρια του συγκροτήματος, Marie Fredriksson παρουσίασε ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στην αποχή...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Με μια ξαφνική ανακοίνωση η Live Nation, υπεύθυνη εταιρεία για τη διεξαγωγή όλων των εμφανίσεων του συγκροτήματος ενημερώνει τους απανταχού φίλους και οπαδούς ότι ακυρώνονται όλες οι προσεχείς συναυλίες. Όλα ήταν έτοιμα για το τελευταίο σκέλος της περιοδείας των Roxette που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 3 Ιουνίου, στο πλαίσιο της 30th Anniversary Tour.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η τραγουδίστρια του συγκροτήματος, Marie Fredriksson παρουσίασε ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στην αποχή από κάθε δραστηριότητα επί σκηνής.

Η ίδια η Marie Fredriksson δήλωσε: «Ήταν μια καταπληκτική περίοδος 30 χρόνων. Αισθάνομαι απέραντη χαρά και ευτυχία, όταν αναπολώ τις παγκόσμιες περιοδείες των Roxette. Όλες αυτές οι εμφανίσεις και οι αναμνήσεις που προέκυψαν θα αποτελούν για πάντα ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου. Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανη και ευγνώμων, και θέλω να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να ευχαριστήσω τους υπέροχους οπαδούς μας που μας ακολούθησαν σε αυτό το μακρύ και δύσκολο ταξίδι μας».

Τον Ιούνιο πάντως αναμένεται η κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του συγκροτήματος, με τίτλο "Good Karma". Σύμφωνα με την τραγουδίστρια, πρόκειται για το ''καλύτερο άλμπουμ του συγκροτήματος'' μέχρι σήμερα.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker