kiss-logo
Now playingFAIRYTALE GONE BAD SUNRISE AVENUE
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε και σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα και ειδήσεις που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 6 Φεβρουαρίου, το 1997 στην κορυφή τoυ official singles chart στις Ηνωμένες Πολιτείες βρισκόταν η Toni Braxton με την επιτυχία της ''Un-Break My Heart''.

Το σινγκλ περιλαμβάνεται στο δεύτερο στούντιο άλμπουμ της Braxton, που κυκλοφόρησε το 1996 από τη δισκογραφική LaFace και την Arista Records, με τίτλο ''Secrets''. Το άλμπουμ έγινε πολυπλατινένιο χάρη στις πωλήσεις του και προτάθηκε για ένα βραβείο Γκράμι στην κατηγορία του καλύτερου ποπ άλμπουμ το 1997.

Οι πωλήσεις του ''Un-Break My Heart'' ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια αντίτυπα σε παγκόσμιο επίπεδο, καθιστώντας το σινγκλ ένα από τα τραγούδια με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το τραγούδι έφτασε στην πρώτη θέση του Billboard Hot 100, όπου παρέμεινε συνολικά για 11 εβδομάδες, ενώ κατέκτησε επίσης την κορυφή του Hot Dance Club Songs και του Adult Contemporary chart.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker