kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε και σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα και ειδήσεις που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 20 Ιανουαρίου, το 1971 γεννήθηκε ο Gary Barlow, που είναι ευρύτερα γνωστός ως συνθέτης, πιανίστας, τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος των Take That.

O Barlow είναι επίσης παραγωγός δίσκων, ηθοποιός και τηλεοπτικό πρόσωπο. Γεννήθηκε στην πόλη Frodsham και στην ηλικία των 15 ετών δήλωσε συμμετοχή σε τηλεοπτικό show αναζήτησης νέων τραγουδιστών, φτάνοντας μάλιστα μέχρι τον ημιτελικό.

Το 1989 ο νεαρός Barlow ηχογράφησε το πρώτο του τραγούδι, που δεν κυκλοφόρησε ποτέ, ενώ λίγο αργότερα ηχογράφησε το πρώτο του demo προς αναζήτηση δισκογραφικής εταιρίας.

Κατάφερε να γίνει από τα πιο ενεργά μέλη των Take That, καθώς υπήρξε ο βασικός τραγουδιστής και ο συνθέτης των περισσότερων από τις επιτυχίες του συγκροτήματος.

Το 1994 βραβεύτηκε με το περίφημο Ivor Novello Award, ενώ συνολικά το συγκρότημα των Take That έχει στο ενεργητικό του οκτώ Brit Awards και πωλήσεις άνω των 14 εκατομμυρίων άλμπουμ και των 11.4 εκατομμυρίων σινγκλ στη Μεγάλη Βρετανία.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker