kiss-logo
Now playingONLY GIRL (IN THE WORLD) RIHANNA
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε και σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα και ειδήσεις που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 24 Δεκεμβρίου, το 2017 στην κορυφή των Singles Chart στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία και τον Καναδά ταυτόχρονα βρισκόταν ο Ed Sheeran με την τεράστια επιτυχία του «Perfect».

Το σινγκλ περιλαμβάνεται στο πολύ επιτυχημένο, τρίτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ του τραγουδοποιού, που κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά με τίτλο ÷ (Divide).

Το «Perfect» κατάφερε επίσης να γίνει νούμερο ένα επιτυχία σε 16 άλλες χώρες, μεταξύ των οποίων η Ιρλανδία και η Νέα Ζηλανδία. Στις 15 Δεκεμβρίου 2017 κυκλοφόρησε μια διαφορετική εκδοχή του τραγουδιού, σε μορφή ντουέτου με τον περίφημο Ιταλό τενόρο, Andrea Bocelli. Για την παραγωγή του χρησιμοποιήθηκαν ορχηστρικά μέρη που έχουν ηχογραφηθεί στα διάσημα Abbey Road Studios του Λονδίνου.

Στις 9 Νοεμβρίου 2017 ένα βίντεο κλιπ για το «Perfect» κυκλοφόρησε στο κανάλι του Ed Sheeran στο YouTube, ενώ στις 15 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους, ο Ed Sheeran κυκλοφόρησε ένα ακόμα βίντεο κλιπ για το τραγούδι, με αφορμή την εκτέλεση «Perfect Symphony» που αποτελεί το ντουέτο με τον Andrea Bocelli.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker