kiss-logo
Now playingFLOWERS MILEY CYRUS
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Ace Of Base

Aκυκλοφόρητα και σπάνια τραγούδια σε πρωτότυπες ηχογραφήσεις
Text Size:
  • A
  • A
  • A

aceofbase.jpg

Οι Ace of Base δημιουργήθηκαν το 1990 στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.
Οι Ace of Base δημιουργήθηκαν το 1990 στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.
By
KISS 929

Αναμφισβήτητα η ιστορία των Ace Of Base έχει να κάνει με κάτι πολύ παραπάνω από την ιστορία ενός συγκροτήματος που ολοκλήρωσε τη δράση του στη δεκαετία του ’90. Το συγκρότημα με τις πλατινένιες πωλήσεις δίσκων, έχει προσφέρει μεταξύ άλλων αρκετά ’’διαμαντάκια’’ στην ιστορία των pop single, αφού μόνο το τραγούδι τους ’’The Sign’’ θεωρήθηκε από πολλούς ως το καλύτερο ποπ τραγούδι του 1994. Οι Ace of Base δημιουργήθηκαν το 1990 στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.

Το συγκρότημα αποτελείται από τα αδέρφια Malin, Jenny και Jonas Berggren, και τον Ulf Ekberg. Το συγκρότημα γνώρισε μεγάλη επιτυχία ως κουαρτέτο τη δεκαετία του 90 και σημείωσε πάνω από 50 εκατομμύρια πωλήσεις σε άλμπουμ και singles παγκοσμίως. Πρόκειται άλλωστε για το τρίτο πιο επιτυχημένο σουηδικό μουσικό καλλιτεχνικό σχήμα μετά τους ABBA και τους Roxette. Μετά την αποχώρηση της Malin Berggren το 2007 oι AOB περιόδευσαν στην Ευρώπη και το 2009 διαλύθηκαν προσωρινά. Η μπάντα, της οποίας το τελευταίο άλμπουμ ’’The Golden Ratio’’ κυκλοφόρησε το 2010, εξακολουθεί να αποτελεί σημείο αναφοράς και επιρροής για πολλούς από τους καλλιτέχνες του σήμερα, όπως με δήλωση τους έχουν παραδεκτοί οι Lady Gaga, Katy Perry, Robyn, Kiesza, Allie Χ και αρκετοί άλλοι. 

Πρόκειται για ακυκλοφόρητες συνθέσεις και bonus tracks, σπάνια B-sides και επανεκτελέσεις επιτυχιών της εποχής του ’’Happy Nation’’, καθώς και demo τραγούδια όπως το ’’Giving It Up’’. Περιλαμβάνονται όλα εδώ και απευθύνονται στους απανταχού οπαδούς και φίλους του συγκροτήματος. Το tracklist είναι μακρύ και περιλαμβάνει 18 τραγούδια, που καλύπτουν υλικό από την εποχή του πρώτου Ace Of Base άλμπουμ που κυκλοφόρησε το 1993.

 
PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker