Τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης για την εγκυμοσύνη και τα εμβόλια

Δράσεις ενημέρωσης από το Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «COVID-19, Εγκυμοσύνη και Εμβόλια» διοργανώνεται σήμερα, Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021, από την Ελληνική Εταιρεία Οικογενειακού Προγραμματισμού, Αντισύλληψης και Αναπαραγωγικής Υγείας, το Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ και τη HOPEgenesis, υπό την αιγίδα της Έδρας UNESCO Εφηβικής Υγείας και Ιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών «Οι τελευταίες εξελίξεις της πανδημίας COVID-19 προκαλούν μεγάλη ανησυχία. Στην Ελλάδα βλέπουμε καθημερινά έγκυες να νοσούν σοβαρά. Ένας στους έξι ασθενείς με λοίμωξη CΟVID-19 στη Βρετανία που χρειάστηκαν παράκαμψη των πνευμόνων με εξωσωματική οξυγόνωση με μεμβράνη (Ecmo) μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου 2021 ήταν μέλλουσες μητέρες, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε πρόσφατα το NHS. Με μεγάλη θλίψη βλέπουμε ότι νέες μητέρες δεν τα καταφέρνουν στη μάχη του κορωνοϊού». Στην ημερίδα επιστήμονες ενημερώνουν σχετικά με τις επιπλοκές της λοίμωξης COVID-19 στις μέλλουσες μητέρες και για τα οφέλη από τον εμβολιασμό. 

Το Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ συμμετέχει στην ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ για τις έγκυες και όλες τις γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας με την τηλεφωνική συμβουλευτική ΓΡΑΜΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ 2132039142, ώρες 10.00-18.00. Απαντήσεις θα δίνουν μαιευτήρες-γυναικολόγοι της Ελληνικής Εταιρείας Οικογενειακού Προγραμματισμού, Αντισύλληψης και Αναπαραγωγικής Υγείας.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker