kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε και σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα και ειδήσεις που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 29 Νοεμβρίου, το 1974 γεννήθηκε ο Φιλιππινέζος-Αμερικανός ράπερ, τραγουδιστής και παραγωγός μουσικής Apl.De.Ap, που έγινε ευρύτερα γνωστός ως τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος του hip hop συγκροτήματος Black Eyed Peas.

Μεταξύ άλλων, ο Apl.de.ap τιμήθηκε για τη φιλανθρωπική του δράση στην Αμερική από το περίφημο Ίδρυμα This Time, ενώ στις 18 Νοεμβρίου 2008 ίδρυσε το Ίδρυμα Apl για την υποστήριξη διάφορων κοινοτήτων και ανήλικων παιδιών στις Φιλιππίνες και σε όλη την Ασία.

Οι συνολικές πωλήσεις των Black Eyed Peas ξεπερνούν τα 80 εκατομμύρια αντίτυπα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, καθιστώντας το συγκρότημα ένα από τα best-selling groups όλων των εποχών.

Το 2000 το συγκρότημα κατέλαβε τη δωδέκατη θέση στη λίστα του Billboard με τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες του Decade Chart, ενώ οι Black Eyed Peas ήταν επίσης έβδομοι στον κατάλογο των Hot 100 Artists of the Decade.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker