kiss-logo
Now playingSUPERGIRL ANNA NAKLAB FEAT. ALLE FARBEN & YOUNOTUS
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε και σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα και ειδήσεις που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 21 Νοεμβρίου, το 1992 για πρώτη φορά στην κορυφή του UK singles chart ήταν οι Charles and Eddie με την παγκόσμια επιτυχία τους «Would I Lie To You», το ντεμπούτο σινγκλ που ηχογράφησε το ντουέτο των δυο καλλιτεχνών και το μοναδικό Νο. 1 τραγούδι στην ιστορία τους.

To ντουέτο των Αμερικανών συνθετών και ερμηνευτών της pop και soul μουσικής, απαρτίζουν οι Charles Pettigrew και Eddie Chacon. Το σινγκλ «Would I Lie to You?» περιλαμβάνεται στο ντεμπούτο άλμπουμ των Charles and Eddie, που κυκλοφόρησε το 1992 με τίτλο «Duophonic».

Οι δημιουργοί του μεγάλου hit απέσπασαν ένα Ivor Novello Awards το 1993 και διακρίθηκαν στις πολύ σημαντικές κατηγορίες «Best Contemporary Song», «Best Selling Song» και «International Hit of the Year».

Εκτός από τη Μεγάλη Βρετανία, το τραγούδι κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή του chart για δυο εβδομάδες, ενώ έγινε επίσης Νο. 1 Hit στην Αυστραλία, τη Γερμανία, την Αυστρία και τη Ζιμπάμπουε, ενώ έγινε Top 5 Hit σε αρκετές χώρες της Ευρώπης.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker