kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε και σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα και ειδήσεις που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 20 Νοεμβρίου, το 2015 ο Justin Bieber βρισκόταν στην κορυφή του UK singles chart με την κυκλοφορία του σινγκλ του «Sorry», και απολάμβανε το προνόμιο του κατόχου των περισσότερων επιτυχιών από ένα άλμπουμ, που έχουν ενταχθεί στο Τop 40.

Με την κυκλοφορία του ο Justin Drew Bieber είχε οκτώ τραγούδια από το νέο άλμπουμ ταυτόχρονα στο συγκεκριμένο chart, καταρρίπτοντας ένα ρεκόρ που είχε κατακτήσει ο σπουδαίος Elvis Presley το 1957, όταν είχε επτά τραγούδια ταυτόχρονα στο Τοp 40 chart.

Το «Sorry» κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2015 ως το δεύτερο σινγκλ από το τέταρτο άλμπουμ του νεαρού μουσικού.

Κατά την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του, κατάφερε να ξεπεράσει τα 23 εκατομμύρια σε ψηφιακές πωλήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ την ίδια εβδομάδα που το «Sorry» ήταν στην κορυφή του Singles Chart, η επόμενη επιτυχία του, «Love Yourself» βρέθηκε στη θέση Νο. 2 του ίδιου chart, χαρίζοντας στον Bieber ένα ακόμα ρεκόρ και καταρρίπτοντας εκείνο της Madonna από το 1985.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker