kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Έτσι θα λειτουργούν από σήμερα τα καταστήματα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Με αλλαγές ξεκινά η εβδομάδα σε ό,τι έχει να κάνει με τη λειτουργία των καταστημάτων.

Όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, αλλάζει από σήμερα, Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, το ωράριο λειτουργίας στο λιανεμπόριο με στόχο την προάσπιση της υγείας. Ειδικότερα, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 10:00 έως τις 21:00, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. 

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα επεκτείνεται το κυλιόμενο ωράριο σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Ειδικότερα, στους χώρους εργασίας το ωράριο θα είναι από τις 07:00 έως τις 09:30.

Προσβασιμότητα σε χώρους 

Αλλαγές τίθενται σε ισχύ και σχετικά με τους κλειστούς χώρους οι οποίοι θα είναι πλέον μόνο για εμβολιασμένους (κλειστοί χώροι εστίασης, θέατρα, σινεμά, μουσεία, εκθέσεις, γυμναστήρια και γήπεδα). Επιπλέον, υπάρχουν χώροι στους οποίους θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε εμβολιασμένους ή με έλεγχο τους ανεμβολίαστους (λιανεμπόριο, χώροι εργασίας, χώροι λατρείας, κομμωτήρια). Τέλος, χώροι προσβάσιμοι για όλους είναι τα φαρμακεία και ό,τι σχετίζεται με προμήθεια τροφίμων. 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker