kiss-logo
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε και σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα και ειδήσεις που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 28 Οκτωβρίου, το 1963 γεννήθηκε ο Ιταλός τραγουδιστής και συνθέτης Eros Ramazzotti, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του συνολικές πωλήσεις άνω των 60 εκατομμυρίων στη διάρκεια των 30 ετών της πορείας του στη δισκογραφία.

Ο Eros Walter Luciano Ramazzotti, έχει κυκλοφορήσει από το 1984 μέχρι σήμερα 11 στούντιο άλμπουμ, ένα EP, τρεις συλλογές, τρία live album, και 37 single.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Ramazzotti έχει κάνει ντουέτα με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως οι: Cher, Andrea Bocelli, Joe Cocker, Carlos Santana, Tina Turner, Anastacia, Luciano Pavarotti, και Laura Pausini.

Έχει κερδίσει τρεις φορές το βραβείο καλύτερου Ιταλού τραγουδιστή και μία φορά το βραβείο καλύτερου Ποπ/Ροκ τραγουδιστή στα World Music Awards. Επίσης, έχει κερδίσει το βραβείο καλύτερου Ιταλού άνδρα καλλιτέχνη στα Μουσικά Βραβεία της Ιταλίας και το βραβείο Goldene Kamera για τον καλύτερο ξένο καλλιτέχνη.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker