kiss-logo
Now playingBREATHLESS DAN WILSON
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε και σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα και ειδήσεις που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 27 Οκτωβρίου, το 2019 ο Lewis Capaldi βρισκόταν για πρώτη φορά στην κορυφή του US Singles Chart, με την κυκλοφορία του σινγκλ του «Someone You Loved».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το τραγούδι είχε ήδη συμπληρώσει 23 εβδομάδες στον κατάλογο επιτυχιών των Ηνωμένων Πολιτειών, πριν να κατακτήσει τελικά την κορυφή του συγκεκριμένου chart.

Kυκλοφόρησε αρχικά σε ψηφιακή μορφή στις 8 Νοεμβρίου 2018 από τη δισκογραφική Vertigo Records και την Universal Music, ως το τρίτο σινγκλ από το δεύτερο extended play άλμπουμ του καλλιτέχνη, και βέβαια συμπεριλήφθηκε στο ντεμπούτο άλμπουμ του Capaldi, που κυκλοφόρησε το 2019 με τίτλο «Divinely Uninspired to a Hellish Extent».

Στα 62α Grammy Awards η επιτυχία του Lewis Capaldi κέρδισε μια υποψηφιότητα για το βραβείο «Song of the Year» ενώ κατάφερε τελικά να κατακτήσει το συγκεκριμένο βραβείο στα BRIT Awards το 2020.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker