kiss-logo
Now playingILLUSION DUA LIPA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Περιοδεία στη Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσε ο Bruce Springsteen

Στις νέες εμφανίσεις του ο Springsteen και το συγκρότημά του, αποδίδουν ''φόρο τιμής'' στο αγαπημένο άλμπουμ ''The River''
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Με αφορμή την κυκλοφορία του tribute άλμπουμ, ''The Ties That Bind: The River Collection'' που κυκλοφόρησε πρόσφατα, οι Bruce Springsteen and the E Street Band επιβεβαίωσαν την υποστηρικτική περιοδεία σε πόλεις της Μεγάλης Βρετανίας.

Η νέα περιοδεία έχει τίτλο ''The River Tour''. Ύστερα από απαίτηση των οπαδών του ''αφεντικού'', εκτός από τις πόλεις της Βόρειας Αμερικής πρόκειται να επεκταθεί και στην άλλη μεριά του Ατλαντικού καλύπτοντας σταθμούς στη Μεγάλη Βρετανία. Στις νέες εμφανίσεις του ο Springsteen και το συγκρότημά του, αποδίδουν ''φόρο τιμής'' στο αγαπημένο και πολύ επιτυχημένο άλμπουμ ''The River'' που κυκλοφόρησε το 1980.

Ο Bruce Frederick Joseph Springsteen όπως είναι ολόκληρο το όνομα του τραγουδιστή, ηχογραφεί ξανά το εν λόγω άλμπουμ για τις ζωντανές εμφανίσεις του. Είναι άλλωστε γνωστός για το είδος heartland rock, το οποίο σημαίνει πως ο ίδιος θεωρεί ότι η ροκ μουσική έχει και κοινωνικό σκοπό, πέρα από την ψυχαγωγία. Το κοινωνικό του έργο είναι βέβαια πολύπλευρο ενώ είναι γνωστός για τις Δημοκρατικές πεποιθήσεις του και έχει στηρίξει τον Γερουσιαστή Τζον Κέρρυ, καθώς και τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.

Έχει κερδίσει πάμπολλα βραβεία για τη δουλειά του, μεταξύ αυτών 20 βραβεία Γκράμι, 2 χρυσές σφαίρες και ένα βραβείο Όσκαρ, ενώ συνεχίζει να διατηρεί έναν τεράστιο αριθμό θαυμαστών ανά τον κόσμο. Όσον αφορά τις πωλήσεις, έχει πουλήσει περισσότερα από 65 εκατομμύρια άλμπουμ στις Ηνωμένες Πολιτείες και πάνω από 120 εκατομμύρια σε όλον τον κόσμο.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker