kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε και σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα και ειδήσεις που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 18 Οκτωβρίου, το 2008 η Adele κατάφερε να προσελκύσει την προσοχή 17 εκατομμυρίων θεατών, σημειώνοντας ένα νέο ρεκόρ τηλεθέασης, με τη συμμετοχή της στο δημοφιλές Αμερικανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα Saturday Night Live.

Η Adele εμφανίστηκε στο πλευρό υποψήφιας για τη θέση του αντιπρόεδρου των ΗΠΑ Sarah Palin. Η τηλεοπτική εκπομπή ξεπέρασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης στην 14χρονη ιστορία της.

Η Adele ερμήνευσε τις επιτυχίες της «Chasing Pavements» και «Cold Shoulder», και χάρη στην τηλεοπτική εμφάνιση κατάφερε επίσης να κατακτήσει την κορυφή του iTunes charts την επόμενη μέρα, ενώ το ντεμπούτο της άλμπουμ ανέβηκε 35 θέσεις στην κατάταξη του US Albums Chart μια εβδομάδα αργότερα.

Πρόσφατα η Adele επέστρεψε στη δισκογραφία, με την κυκλοφορία του νέου της σινγκλ «Easy On Me», το βίντεο κλιπ του οποίου δημιούργησε μια πρωτοφανή φρενίτιδα, μεταξύ των φανατικών -και μη- οπαδών της.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker