kiss-logo
Now playingBEAUTIFUL THINGS BENSON BOONE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

H συνεργασία της Pink με τα Walt Disney Studio

Πρόκειται για μια θεαματική περιπέτεια που βασίζεται σε αγαπημένες ιστορίες του Lewis Carroll και στην οποία πρωταγωνιστούν διάσημοι ηθοποιοί
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Alecia Beth Moore ή αλλιώς Pink (P!nk), φαίνεται πως τα έχει καταφέρει μια χαρά μέχρι σήμερα, αφού έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία στη μουσική βιομηχανία, κατακτώντας ένα από τα πολυπόθητα βραβεία Grammy για τρεις φορές στην καριέρα της.

Στο ενεργητικό της βέβαια η Αμερικανή τραγουδίστρια προσμετρά ακόμα πέντε βραβεία MTV Video Music και δύο βραβεία Brit.

Οι συνολικές πωλήσεις της σε αντίτυπα δίσκων ξεπερνούν τα 40 εκατομμύρια άλμπουμ και τα 70 εκατομμύρια single παγκοσμίως, κάνοντάς την μια από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνιδες όλων των εποχών.

Στα προσεχή σχέδια της τραγουδίστριας περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων, μια συνεργασία με τον καταξιωμένο και τέσσερις φορές βραβευμένο με βραβείο Όσκαρ συνθέτη, Danny Elfman.

Η P!kn έχει αναλάβει τη σύνθεση και την ερμηνεία του κεντρικού θέματος για την ταινία της Walt Disney “Alice Through the Looking Glass'', της οποίας το soundtrack φέρει την υπογραφή του Elfman.

Πρόκειται για μια θεαματική περιπέτεια που βασίζεται σε αγαπημένες ιστορίες του Lewis Carroll και στην οποία πρωταγωνιστούν διάσημοι ηθοποιοί όπως ο Johnny Depp, η Anne Hathaway, η Mia Wasikowska, ο Rhys Ifans, η Helena Bonham Carter και ο Sacha Baron Cohen.

Το φιλμ πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες της Μεγάλης Βρετανίας στις 27 Μαΐου.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker