kiss-logo
Now playingSWAY PUSSYCAT DOLLS
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε και σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα και ειδήσεις που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 25 Σεπτεμβρίου, το 2010 o Bruno Mars βρισκόταν για πρώτη φορά στην κορυφή του Singles Chart στη Μεγάλη Βρετανία, με την επιτυχία του «Just the Way You Are».

O Αμερικανός συνθέτης και παραγωγός Peter Gene Hernandez γεννήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 1985 και έγινε ευρύτερα γνωστός με το όνομα Bruno Mars.

Tο «Just the Way You Are» ήταν το πρώτο σινγκλ που ξεχώρισε μέσα από το ντεμπούτο του άλμπουμ, και πολύ σύντομα έγινε νούμερο ένα hit σε Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, αλλά και σε αρκετά Ευρωπαϊκά κράτη.

Το τραγούδι, που όπως δήλωσε ο Bruno Mars χρειάστηκε αρκετούς μήνες μέχρι την τελική μορφή της ηχογράφησής του, χάρισε στο νεαρό δημιουργό ένα βραβείο Γκράμι στην κατηγορία Best Male Pop Vocal Performance, στην τελετή απονομής των Grammy Awards 2011.

Στο video clip του τραγουδιού πρωταγωνιστεί η Περουβιανή-Αυστραλιανή ηθοποιός Nathalie Kelley. To βιντεο ειχε συμπληρώσει 1,5 δισεκατομμύρια views στο youtube μόνο στη διαρκεια της πρώτης εβδομάδας.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker