kiss-logo
Now playingYOU DO SOMETHING TO ME PAUL WELLER
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε και σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα και ειδήσεις που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 7 Σεπτεμβρίου, το 2016 το αποτέλεσμα της συνεργασίας των Chainsmokers και της Halsey μονοπωλούσε το US singles chart, καταλαμβάνοντας μάλιστα την πρώτη θέση.

Το τραγούδι με τίτλο «Closer» κατάφερε να παραμείνει συνολικά 26 εβδομάδες στο Τop 5 του Billboard Hot 100 chart, ενώ έγινε επίσης το πρώτο τραγούδι στην ιστορία του Hot 100 που παρέμεινε 32 εβδομάδες στο Τοp 10 του chart.

Για την ιστορία, The Chainsmokers είναι το «καλλιτεχνικό» όνομα που επέλεξαν οι Αμερικανοί DJ's και παραγωγοί Drew Taggart και Alex Pall.

Το ντουέτο γνώρισε επιτυχία το 2014 χάρη στην κυκλοφορία ενός σινγκλ, ενω το πρώτο τους EP ακολούθησε τον Οκτώβριο του 2015.

Η Αμερικανή τραγουδίστρια Ashley Nicolette Frangipane έχει γεννηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου 1994 και έγινε γνωστή ως Halsey, όνομα που προήλθε από αναγραμματισμό του πραγματικού της.

Το «Closer» κυκλοφόρησε στις 29 Ιουλίου 2016 από τη δισκογραφική Disruptor και την Columbia Records.

Το αρχικό βίντεο του τραγουδιού, που επιμελήθηκε ο Rory Kramer, συγκέντρωσε ένα δισεκατομμύριο views μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2017 και αποτελεί ένα από τα 30 βίντεο με την μεγαλύτερη θέαση όλων των εποχών.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker