kiss-logo
Now playingYOU WILL NEVER KNOW IMANY
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

H Lady Gaga θα ερμηνεύσει David Bowie στην τελετή των βραβείων Grammy

"Σκοπεύουμε να αποδώσουμε φόρο τιμής σε αυτό που σηματοδότησε με το έργο του ο Bowie''
Text Size:
  • A
  • A
  • A

H Lady Gaga θα ερμηνεύσει David Bowie στην τελετή των βραβείων Grammy.

Ο παραγωγός των βραβείων Grammy, Ken Ehrlich αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του στους Times της Νέας Υόρκης, ότι η Lady Gaga και ο David Bowie επρόκειτο να συνυπάρξουν στη σκηνή των βραβείων, ερμηνεύοντας από κοινού μια από τις επιτυχίες του ''Λευκού Δούκα''. Το όλο εγχείρημα απέκτησε νέο νόημα φυσικά, ύστερα από την είδηση του θανάτου του Bowie, μετατρέποντας το ντουέτο σε ερμηνεία – φόρο τιμής στη μνήμη του αγαπημένου καλλιτέχνη της ροκ. Η Gaga θα ερμηνεύσει τρία ή τέσσερα τραγούδια, στη διάρκεια των έξι ή επτά λεπτών παρουσίας της στη σκηνή.

"Σκοπεύουμε να αποδώσουμε φόρο τιμής σε αυτό που σηματοδότησε με το έργο του ο Bowie, τόσο σε μουσικό επίπεδο όσο και αναφορικά με την επιρροή του στον τομέα της μόδας και της ποπ κουλτούρας με την ευρεία έννοια," συμπλήρωσε ο Ehrlich.

Η ίδια η Gaga άλλωστε είχε δηλώσει στο παρελθόν ερωτευμένη με τον David Bowie και τη μουσική του. ''Είχα ανέκαθεν την αίσθηση ότι η στάση του στα μουσικά πράγματα ήταν το μέσο που χρησιμοποιούσε για να απευθυνθεί στην ψυχή των ανθρώπων, πέρα και πάνω από την εικόνα του''.

Η τελετή της απονομής των βραβείων Grammy πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου και ένα μεγάλο τμήμα της θα είναι αφιερωμένο στο έργο του ''Λευκού Δούκα'', του μουσικού που απεβίωσε τον προηγούμενο μήνα.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker